Evenementen

Algemeen - Muziektheater "KLEUR!" voor basisschoolkinderen in Theaterkerk Nes

Adres
Locatie Theaterkerk
Plaats Nes
Land Nederland
Evenement informatie
Datum 25-10-2024 15:00
Categorieën Algemeen

NES (NEF) - Op zondag 27 oktober 2024 om 15.00 uur presenteert Ensemble Papillon de jeugdvoorstelling KLEUR! in Theaterkerk Nes. Dit meeslepende muziektheater is speciaal gericht op basisschoolkinderen en neemt hen mee op een avontuurlijke reis door een fantasiewereld vol kleur en muziek. Vanzelfsprekend zijn (groot)ouders ook van harte welkom om het verhaal mee te beleven.

In de voorstelling volgen de kinderen, die op zitzakken voor het podium mogen liggen, het verhaal van Flip. Flip is een jongen die in het grijze dorp Grijshuizen woont, waar alles kleurloos is. Wanneer een bijzondere vogel een schatkaart laat vallen, gaat Flip op avontuur en ontdekt hij betoverende, kleurrijke landschappen. De magische barokmuziek, uitgevoerd op historische instrumenten, brengt het verhaal tot leven. Tijdens de voorstelling worden kinderen uitgenodigd om actief mee te zingen, dansen en de muziek te beleven. Na afloop krijgen zij zelfs de kans om de klassieke instrumenten van dichtbij te bekijken en uit te proberen.

Ensemble Papillon

Het verhaal wordt begeleid met aansprekende Barokmuziek, door de musici gespeeld op historische instrumenten. Papillon wordt gevormd door Wâldsang docente Rianne Helmus (blokfluit en barokfagot), Koos Verhage (barokviool), Manu Huyssen (barokviool en altviool) en Tim Veldman (klavecimbel).

De voorstelling belooft een unieke ervaring te zijn voor jong en oud, waarbij de kracht van muziek en kleur centraal staat. Tickets zijn verkrijgbaar voor 5,00 per kind en 7,50 per volwassene via de website van Theaterkerk Nes. Er zijn enkele prikkelarme plekken beschikbaar. Neem hiervoor contact op met marije@theaterkerknes.nl

Voor meer informatie en tickets, bezoek: www.theaterkerknes.nl

Lees meer »